Etkinlik Yeri

18 Aralık-22 Aralık 2023 tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan “6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremlerinden Alınan Dersler ve Ülkemizin Yeni Depremlere Hazırlık Durumu” projesi Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü’nde düzenlenecektir. Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Etkinlik 5 gün boyunca 09:00 – 17:45 arası gerçekleştirilecek olup tek salon kullanılacaktır. Kastamonu Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan eğitimin uygulamalı dersleri, Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesinde bulunan özel çalışma salonlarında gerçekleştirilecektir. Etkinliğin gerçekleştirileceği yer ile ilgili görseller Resim 1 ve 2’de verilmiştir.

Resim 1. Kastamonu Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu

Resim 2. Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Kütüphanesi Özel Çalışma Odası